Kylmälaitteet Lahti

 

Myynti, asennus ja huolto kaikkiin kylmälaitteisiin

 

KylmäLehto Oy myy, asentaa, huoltaa ja korjaa kaikki kylmälaitteet ja jäähdytyslaitteet ammattitaidolla ja kokemuksella niin yksityisille kuin yrityksillekin. Palvelemme muun muassa Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa, Asikkalassa, Heinolassa, Padasjoella, Kärkölässä, Sysmässä ja Hartolassa. Kysy lisää »

 

Varman päälle ammattilaiselta

 

Kauppojen kylmähuoneet, kylmävarastot ja pakastehuoneet, kotitalouksien kylmiöt sekä teollisuuden jäähdytysprosessit vaativat aina kokeneen ammattilaisen toteuttaman asennuksen ja huollon. Silloin kattava kokemuksemme ja vankka tietotaitomme erilaisista kylmälaitteista ovat valttia. Malttia eivät asiakkaamme välttämättä tarvitse, sillä ymmärrämme asiakkaiden kiireelliset tarjouspyynnöt - huolto ja korjaus on tehtävä usein hyvinkin nopeasti. Pyytäessäsi KylmäLehto Oy:n paikalle saat nopeaa palvelua ja kestäviä ratkaisuja.

 

Ennakoi – huoltosopimus kannattaa!

 

Mikään ei ole niin epämiellyttävää kuin epävarmuus. Siksi KylmäLehto Oy tarjoaakin asiakkailleen kylmälaitteiden huoltosopimuksia, jolloin voit olla varma, että jäähdytysprosessisi pysyy toimivana jatkossakin. Säännöllinen huolto takaa, ettei ikäviä yllätyksiä synny ja laitteet kestävät tulevaisuudessakin kuten on tarkoitettu. Lue lisää kylmälaitteiden huoltosopimuksesta »

 

Ota yhteyttä – palvelemme nopeasti!

 

KylmäLehto Oy on nopea ja ketterä kylmälaiteasentaja ja -huoltaja Lahdesta. Kauttamme saat myös uudet korkeatasoiset kylmälaitteet kohtuuhintaan. Kysy lisää, palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Tukesin hyväksymä kylmälaitehuoltaja

 

Kylmäalan työt tulee aina teettää hyväksytyllä tekijällä.

Yrittäjä, lue lisää myös kylmälaitteiden huoltosopimuksesta »

KYLMÄLEHTO Oy

 

Kuivannontie 344 B

16280 Kuivanto

 

Markku Lehto

Puh. 044 583 3255

myynti@kylmalehto.fi