Ilmalämpöpumppu Lahti ja lähialueet

 

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto kaikkiin kiinteistöihin

 

KylmäLehto Oy asentaa ilmalämpöpumput kaikkiin tarvittaviin kiinteistöihin Lahdessa ja lähikunnissa, kuten Hollolassa, Orimattilassa, Asikkalassa, Heinolassa, Padasjoella, Kärkölässä, Sysmässä ja Hartolassa. Olemme Tukesin hyväksymä asentaja ja huoltaja. Tilaa ilmalämpöpumppu meiltä vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella - kysy lisää »

 

Kohti keveämpiä kustannuksia

 

Laadukas ja oikein asennettu ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia ja lisää asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppu tuottaa vähintään kaksinkertaisen määrän lämpöä samalla energiankulutuksella kuin suorasähkölämmitys. Käytännössä ilmalämpöpumppu käyttää hyödykseen sisä- ja ulkoilman välistä lämpötilaeroa ja hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa.

 

Jatkuvasti nousevat energiakustannukset ohjaavat talouksia kohti energiatehokkaampia ratkaisuja. Ilmalämpöpumpulla säästäminen alkaa välittömästi, sekä ekologisesti. Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja puhdistaa samalla sisäilmaa.

 

Raikasta ja terveellistä sisäilmaa

 

Hyvä sisäilmanlaatu vaikuttaa asumismukavuuteen positiivisesti. Ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti sisäilmasta pois pölyä ja muita epäpuhtauksia. Se suodattaa myös siitepölyä pois sisälle tulevasta ilmasta, tarjoten asukkaalle terveellisemmän ja raikkaan sisäilman. Ilmalämpöpumppu vähentää asunnon kosteutta ja homehtumisriskiä, sekä nostaa asunnon arvoa. Kesällä ilmalämpöpumpun kiistaton hyöty on sisäilman jäähdyttäminen energiatehokkaasti ja sisäilmaa puhdistaen.

 

Tilaan ja tarpeeseen sopiva ilmalämpöpumppu

 

Meiltä saat ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen laitteen käytössä. Kartoitamme ja valitsemme yhdessä tarpeeseesi ja tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun! Muistathan, että asennuksen tulee aina suorittaa siihen valtuutettu ammattilainen.

 

Miten tilaat ilmalämpöpumpun kotiisi tai muuhun kiinteistöösi?

 

Ilmalämpöpumpun saat kotiin, kesämökille, autotalliin tai muuhun kiinteistöön soittamalla tai lähettämällä viestiä. Kerro millaisesta kohteesta on kyse, niin me tarjoamme tilaan sopivan vaihtoehdon. KylmäLehto Oy palvelee muun muassa Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa, Asikkalassa, Heinolassa, Padasjoella, Kärkölässä, Sysmässä ja Hartolassa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

Tukesin hyväksymä kylmälaitehuoltaja

 

Kylmäalan työt tulee aina teettää hyväksytyllä tekijällä.

Yrittäjä, lue lisää myös kylmälaitteiden huoltosopimuksesta »

KYLMÄLEHTO Oy

 

Kuivannontie 344 B

16280 Kuivanto

 

Markku Lehto

Puh. 044 583 3255

myynti@kylmalehto.fi